TEGEL & LAMINAAT


Onze toonzaal blijft een bron vol inspiratie voor iedereen die op zoek is naar nét iets anders én deskundig advies over materialen en plaatsing!

We staan erop je een persoonlijke benadering te geven bij de keuze van jouw tegels of wanden. Met de hulp van mood-boards en levensechte kamers, ontdek je welke keuze binnen het ruime gamma perfect bij je woning past.

Onze uiteenlopende collectie biedt een mooi overzicht van verschillende stijlen en materialen. Zo werken we met de nieuwe kleine formaten, maar eveneens met de supergrote formaten, wat een heel strak geheel geeft. We gaan zowel heel modern als heel landelijk, als de klassiekers tussenin. Bovendien vind je een aantal exclusieve lijnen, die u nét dat tikkeltje meer doen dromen!

Daarnaast gaan we voor kwaliteit, want een ideale vloerbekleding moet niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn!

Méér dan redenen genoeg voor een bezoekje!

 

VLOERTEGELS, NATUURSTEEN OF TOCH LAMINAAT?

Keramische tegels of natuursteen zijn uiteraard niet de enige optie om je vloer af te werken. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor laminaat. Maar laat je niet misleiden. Hoe een vloer eruit ziet, verraadt niet per se uit welk materiaal hij gefabriceerd is. Neem nu het voorbeeld van keramisch parket of tegelparket. Een vloer in keramisch parket ziet er net zo uit als echte parket, maar het is wel degelijk een keramische tegel.

Waarom je dan toch voor keramisch parket zou kiezen? Simpel! Omdat keramisch parket zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam is.

Bij deze volkeramische tegels zijn ook de betonimitatiestenen erg in trek. Deze tegels benaderen het uitzicht van gepolierd beton, wat zeker in industrieel uitziende en moderne interieurs een bijzonder effect met maximaal gebruikscomfort creëert.

Kies je voor rustiek en authentiek, dan vind je eveneens een mooi aanbod natuursteen in onze toonzaal.

Voor elke smaak een ruim aanbod!

 

EEN SPECIFIEKE AANPAK VOOR ELKE VLOER- OF WANDTEGEL

Niet elke vloertegel is geschikt om ook tegen een wand te plaatsen. Ben je op zoek naar faience, mozaïek of zelfs afbouwplaten om bijvoorbeeld een Turks stoombad mee te bekleden? Ook voor deze meer bijzondere aanvragen ben je bij ons aan het juiste adres.

Hou er rekening mee dat niet elke tegel geschikt is voor zowel interieurtoepassingen als voor outdoor gebruik! Zowel de vorstbestendigheid als de anti-slipgraad kunnen erg verschillen, ook al ziet de tegel er net zo uit als de indoor/outdoor versie.

Onze medewerkers zullen je trouwens niet alleen de technische prestaties en de praktische voor- en nadelen van elke tegelsoort toelichten, maar je ook adviseren over de benodigde plaatsingsmaterialen. Ook mortels, lijmen en drainagematten en enkele praktische tips heb je immers nodig om een correcte afwatering te garanderen of om bijvoorbeeld een douche waterdicht af te werken.