In: Nieuws & Events

Beste Klant,

Zoals jullie allicht weten zijn we reeds een tijdje zoet met de renovatiewerken in “Hoeve Jeanne”.

Vandaag zijn we bezig met de laatste hand te leggen aan de nieuwe vleugel.  In de loop van de tweede helft van dit jaar zullen er nog een aantal aanpassingen gebeuren.

Sinds 5 augustus heeft het volledige tegelteam hun intrek genomen in de toonzaal Hoeve Jeanne – Kapellei 157 – 2980 St.Antonius-Zoersel, waar U meer dan welkom bent als professioneel samen met uw klanten of als particulier.

Dit wil zeggen dat wij onze vestiging Deurne – Bisschoppenhoflaan 626 gesloten hebben en er geen keuzes en afhalingen meer kunnen gebeuren.  Voor het afhalen van  materialen kan u terecht op onze magazijnen aan KMO Kwikaard 118 te St.Antonius-Zoersel of Kanaaldijk 25 te Schoten.

Wij hopen U snel te mogen verwelkomen.

Tot ziens.

Fam. Van Pelt en werknemers.